Wij gaan voor Very Peri! Jij ook?

Wij gaan voor Very Peri! Jij ook?

Very Peri is de kleur voor het jaar 2022!

 

Elk jaar onderzoekt het Pantone Color Institute de sociale trends en invloeden van over de hele wereld. Met name op het gebied van mode, kunst en design. Na een zorgvuldige analyse hiervan, bepaalt het instituut de kleur voor het komende jaar. Dit jaar is dat Very Peri, een mengsel van blauw met een violetrode ondertoon. 

Ben jij je er van bewust wat voor invloed kleuren op ons hebben? Op zowel ons lichaam als op onze geest. Zodra je een bepaalde kleur ziet, voel je je vrolijk, terneergeslagen, depressief of juist optimistisch.

Denk maar eens aan de studio waar je yogales volgt, de wanden van deze studio zullen zeer waarschijnlijk niet zwart en rood geschilderd zijn, het zullen meer zachte tinten zijn. maar eens aan de Dit geldt uiteraard ook voor kleding. Zie je de politie al in een roze uniform lopen? De ministers in een knalgeel pak? Maar denk ook eens aan jezelf? Je hebt een prachtige rode jurk, maar die draag je alleen maar aan op bepaalde feestjes. Waarom is dat toch?

Dat gaan we je vertellen; Kleur is emotie, kleur is gevoel en kleur is kracht. Iedere kleur heeft zijn eigen, unieke kracht. Als je bij ons de training, Knallen met jouw Kracht gaat volgen, is 1 van de eerste dingen die jij gaat ontdekken, jouw Powerkleur. Deze kleur staat synoniem voor jouw grootste kracht. Hierdoor kun je jouw grootste kracht letterlijk gaan aantrekken. Dit wil niet zeggen dat je altijd die kleur moet dragen. Als je behoefte hebt aan een andere kracht, dan trek je de kleur aan die daarbij hoort . Zo kun je kleur gaan inzetten voor de doelen die jij wilt bereiken.

Very Peri, de kleur van 2022 heeft ook zijn eigen kracht. Wat is de kracht van deze kleur en wat straal je uit met deze kleur?

Peri is de afkorting van periwinkle wat in het Nederlands maagdenpalm is. Letterlijk vertaald, erg maagdenpalm. Deze kleur uit de paarse familie is zeker geen luidruchtige kleur, het is eerder zacht en lieflijk. Het staat voor luisteren naar je gevoel. Maar ook voor vrolijkheid en voor het inspireren vanuit de idealen van de mensheid. Als je deze kleur aanhebt, straal je uit dat je niet van hardheid houdt en dat je gelooft in een prachtige wereld.

Niet voor niks dat deze kleur voor 2022 is gekozen. Dit is tenslotte waar we momenteel allemaal naar verlangen. Misschien is het een goed idee als we allemaal een Very Peri item aanschaffen. In kleding of iets voor in huis. Op die manier laten we allemaal die lieve, zachte kracht toe!

 

Workshop Le(e)f met Kleur!

Iedere kleur heeft zijn eigen kracht en iedereen zou hier gebruik van moeten maken!

Vanuit dit oogpunt hebben we de inspirerende workshop Le(e)f met Kleur ontwikkelt;

 

Tijdens deze workshop leer je hoe je bewust kleuren kunt gaan kiezen om jouw non-verbale communicatie positief te beïnvloeden.  Niet meer twijfelen welke kleur je aan gaat doen tijdens bijvoorbeeld een belangrijke online meeting, maar weten welke kleur jou krachtig en sterk over laat komen.

 

 

Dit is hem dan, de bodembedekker Maagdenpalm.