Referenties

Bijzonder leerzame ervaring

Bijzondere leerzame ervaring met 2 heel lieve en inspirende dames. Dank jullie wel & tot snel!

 

Melinda Kok

AANVRAAG TRAINING

De reden dat ik deze training wilde doen, was dat het aansloot op mijn zoektocht naar wat bij mij past, naar waar ik blij van word.

Wat is de grootste winst na de training van Antré?

De grootste winst is dat ik eigenlijk een bevestiging kreeg dat ik op de goede weg ben.

De kleuren komen al terug in mijn garderobe en in andere dingen. Bovendien ben ik al bezig de eigenschappen van mijn balanskleur en van mijn uitdaging meer toe te passen.

Zou je het een ander aanbevelen en waarom?

Ja, ik zou het aanbevelen omdat het zoals ik hierboven al zei: een mooie ervaring is.

 

Hartelijke groet, *****

AANVRAAG TRAINING

Ik wilde graag meer toevoeging om mijn persoonlijke groei, wilde graag uitvinden dat ‘wie ik ben’ klopt en dat ik dat op een manier kan versterken. Mijn gevoel is zo sterk, juist en mooi. De kleuren en blauwdruk versterken dat. Nog een stukje geluk zelfliefde en zelfwaardering erbij gewonnen. En mijn uitdagingen onder ogen komen en waarderen. De training is een lichte en vrij makkelijke manier om aan je eigen krachten en uitdagingen te werken.

AANVRAAG TRAINING

Van grote toegevoegde waarde!

Deze lieve dames leren je wat kleuren met je doet zowel uiterlijk als innerlijk. Ze doen dit op een bijzondere wijze, zodat je meer dingen over jezelf leert kennen. Door je eigen kleuren te dragen gecombineerd met balanskleuren kom je op jouw pad wat je wilt bewandelen. Een echte aanrader!

 

Karin Rood

AANVRAAG TRAINING

Naar aanleiding van jullie workshop bij Kracht On Tour ben ik bij jullie gekomen. Jullie enthousiasme prikkelde me en maakte me nieuwsgierig.

Ik wilde dit samen met mijn schoondochter doen om zo nog meer van elkaar te begrijpen.

Wat is de grootste winst na de training van Antré?

Dat ik nu begrijp waar soms het onprettige gevoel vandaan komt, dat je dan niet in je kracht staat. Door nu anders te kijken en met mijn persoonlijke kleuren om te gaan, merk ik de rust en de ontspannenheid bij mezelf. Gewoon Super!

Zou je het een ander aanbevelen en waarom?

Ik zou jullie training zeker aanbevelen.

 

Groeten ***

AANVRAAG TRAINING

Ik hield me op de achtergrond en m’n mond dicht......

Met mijn bruine tinten gaat het redelijk, heb wel een spijkerbroek (eigenlijk meer taupe kleur) en een leuke tuniekje met bruine vlinders er op.

Het was wel even wennen deze kleur maar ik voelde me die dag dat ik het aan had, het klinkt stom, maar aanwezig zonder dat ik veel praatte, en mensen zeiden dat het een leuk stelletje was en dat het goed stond (daar ga je ook van groeien).

Mijn probleem was dat ik niet echt andere kleuren durfde aan te trekken omdat ik bang was dat het me niet stond en daardoor nog onzekerder werd.

Maar al na de eerste training was ik om en begon ik meer te experimenteren ook met make-up daar was ik ook heel simpel in.

Ik hield me op de achtergrond en m’n mond dicht......

Nu mijn grootste winst/overwinning is dat ik door bepaalde kleuren mij meer zelfverzekerde voelde zeker in de kleur blauw (wat ik altijd al droeg) ik kan nu ook soms nog met knikkende knieën wat terug tegen mijn collega's zeggen zonder te hakkelen en te stotteren en ik word gehoord.

Eerste paar keren waren de collega's best wel even overdonderd maar hebben wel een compliment te geven.

Ik zou het zeker anderen aanbevelen want het is geweldig om te zien en voelen hoe het is als alles bij je qua kleur enz. in balans is en hoe blij je van kleur kan worden. Bijv. als ik wakker word en al voel dat het een prutdag wordt, dan trek ik iets van rood en aan of het nu lingerie is of een T-shirt maar ik wordt dan toch weer opgewekt. Ook met accessoires het zijn de kleine dingen die het afmaken

Ik ben blij dat ik het gedaan hebt en ben er wel wat gelukkiger door geworden.

Heel veel liefs van mij en succes.

 

Nogmaals bedankt voor de mooie ervaring!

AANVRAAG TRAINING

Accepteer wat je niet kunt veranderen, Verander wat je
niet kunt accepteren

logo Imagobro Antré

CONTACT

Anna: 06 273 474 11

Thérèse: 06 275 429 90

Imagoburo Antré

Molenvaart 443

1764 AT Breezand

info@imagoburoantre.nl

logo Imagoburo Antré
logo Imagobro Antré

logo Imagoburo Antré
logo Imagobro Antré

logo Imagoburo Antré
logo Imagobro Antré

logo Imagoburo Antré
logo Imagobro Antré