Iedereen heeft (een) talent.

Talent is aangeboren en moet je niet verwarren met vaardigheid. Een vaardigheid doe je op door ervaring en kennis. Jouw talent had je al toen je in de wieg lag.

Omdat dit talent zo vanzelfsprekend is, heb je vaak niet eens in de gaten dat het een talent is. Waarschijnlijk denk je dat iedereen dat talent heeft.

Dat is dus niet het geval.

Hoe weet je wat jouw talent is?

Om daar meer inzicht in te krijgen, hebben we een paar vragen voor je.

• Wat deed jij als kind graag en waar was je goed in?
• Waar krijg je energie van?
• Bij welke taak ben jij helemaal in je element?
• Waar krijg je vaak complimenten over?

Bekijk jouw antwoorden.

Kun je hier jouw talent uithalen? Zo ja, benut je deze talenten voldoende? Zet je ze bijvoorbeeld in tijdens je werk of hobby?

Als je het idee hebt dat je weinig of niks met jouw talent(en) doet, raden we je aan om dit te gaan doen.

Wij weten uit ervaring dat dit je veel kan brengen!

Als je jouw talent gaat zien, omarmen, inzetten en ontwikkelen, creëer je een natuurlijk gevoel van zelfvertrouwen, waardoor je veel lekkerder in je vel komt te zitten. Hierdoor krijg je meer lef  en sta je open voor nieuwe uitdagingen. Dit zorgt voor positieve veranderingen op allerlei vlakken. Denk maar eens aan een andere baan, nieuwe functie/studie/hobby of misschien wel voor jezelf beginnen. Dit geldt voor iedereen, ongeacht je leeftijd!

Waar te beginnen?

Met onze training Knallen met jouw Kracht ontdek je op een verrassende manier jouw talent en wij weten zeker dat dat een; ‘Ohja!’ reactie voor je gaat worden. Maar de echte verrassing zit in jouw sleutel voor succes. Je ontdekt namelijk ook hoe je jouw talent nóg krachtiger kunt maken. Dit zal een echte eyeopener voor je zijn. Jouw talent en jouw sleutel voor succes gaan zorgen dat er een wereld voor je open gaat!

Aanmelden voor de workshop Back on Track op donderdag 17 maart 19.30 uur