Wat is Chez Antré?

Chez Antré is hét Kleurrijke VoorjaarsEvent wat gehouden wordt op Zaterdag 13 april, van 10.00 tot 17.00 uur in het pittoreske kerkje van Anna Paulowna. Ontdek een uniek assortiment aan kraampjes, waarbij elk vakgebied vertegenwoordigd wordt door slechts één kraam.

De entree is vrij en we je bent van harte welkom!

Wil je meer te weten over de inspirerende vrouwen achter deze ondernemingen en hun activiteiten? Volg dan onze Chez Antré Pagina. Hier stellen zij zich de komende weken uitgebreider aan jou voor.

Dit zijn tot nu toe de deelnemers die je kunt verwachten;

Praktijk Carine, Beeldende Therapie

Bij stressklachten en overspannenheid.

Tijdens het event is er de mogelijkheid tot het ervaren van een kunstzinnig materiaal die ik vaak inzet tijdens de eerste sessies. Daarnaast zal ik wat kunstzinnig materiaal verkopen en kun je wat creatieve inspiratie meenemen om lekker thuis aan de gang te gaan!

M’z4You; Tassen enzo

Alles uit eigen naaiatelier.

Chaos uit je hoofd

Het juiste adres als je behoefte hebt aan structuur gecombineerd met jouw vrijheid die je heel belangrijk vindt, als je het lastig vindt om overzicht te krijgen én te behouden.  Ik help jou weer op de rit, in het vertrouwen dat we samen de weg naar jouw beste leven kunnen vinden op een manier die bij jou past.

Atelier El Mar; kaarten en illustraties op maat 

Vormgeven & illustreren; Van kaarten en illustraties op maat tot een compleet nieuwe branding. Verkoop van eigen geïllustreerde kaarten & posters en waar Marijke ook haar proces als illustrator en vormgever laat zien.

JeZusjes; sieraden

Voornamelijk armbandjes van kraaltjes en edelsteentjes, maar ook enkelbandjes, kettingen, oorbellen en ringetjes. Leuk om weg te geven of zelf te houden.

Dulbeez;

Handgemaakte creaties van epoxy, porseleingips en mixed media

Sandra; Tarotkaart lezen

Met behulp va. de Tarot Le Normand inzicht krijgen in je leven. Onderliggende problemen duidelijker te maken en te kijken naar oplossingen.

Brecht

Tassen en accessoires van gered leer

Manouk tekent

Verschillende soorten illustraties en afdrukken. Denk  aan een zwangerschapsillustratie, trouwillustratie en een illustratie van gezin.

Imagoburo Antré

Het bureau waar zelfvertrouwen en imago bij elkaar komen. Ben je onzeker over jouw uiterlijke presentatie? Anna en Thérèse leren je hoe je jezelf krachtig en vol zelfvertrouwen kunt laten zien.  Laat tijdens deze gelegenheid een kleurscan uitvoeren en ontdek welke kleur jouw zichtbaarheid kan vergroten!

Optidee

Omslagdoeken en Kettingen en etagères

Agnetha Fotografie

Jose Cuppingliefde

Kaarsen van Roos

geurkaarsen op basis van natuurlijke producten.

Chez Antré is opgericht door Imagoburo Antré met als doel om ondernemende vrouwen op een doeltreffende en plezierige manier met elkaar te verbinden. Samen streven we naar het vergroten van ons bereik en het inspireren van elkaar en het publiek laten genieten van tal van diensten en producten.

Meer informatie over Chez Antré