Kom gezellig shoppen bij de vele kraampjes op het Chez Antré event

Chez Antré; Ondernemende Dames Event (O.D.E) , opgezet door Imagoburo Antré

Wanneer; Tijdens de Bloemendagen op zaterdag 16 en zondag 17 april van 10.30 – 16.00 uur

Locatie; Restaurant Bloemenlust Breezand

Chez Antré is een O.D.E. aan Ondernemende Dames, verpakt in een kleurrijk event.

Naast prachtige tweedehandskleding zijn er tijdens dit event tal van ondernemende dames aanwezig met hun product of dienst. Publiek kan gezellig langskomen en genieten van alles wat er te koop, zien en beleven is. Heerlijk shoppen bij de vele marktkramen.

Wie zijn er allemaal aanwezig;

Imagoburo Antré; Laat zien wie je bent.

Anna en Thérèse zijn erin gespecialiseerd om vrouwen, op persoonlijk vlak in beweging te brengen. Leer jezelf goed kennen, weet waar je heen wilt en krijg het lef om dit te laten zien aan jezelf en de mensen om je heen. Doe tijdens Chez Antré de gratis ‘Kom Beter in Beeld Scan’ en ontdek hoe jij jezelf, d.m.v. kleur meer kunt laten zien.

As in Glas van Mir                     

In opdracht maak ik met liefde en respect glas waarin de as van uw overleden dierbare is verwerkt. In verschillende vormen, kleuren, om aan ketting of armband te dragen, neer te leggen of bijvoorbeeld bij u te dragen in uw broekzak. Ook maak ik glas sieraden; Glas van Mir

Gezondenhelder         

Als leefstijlcoach en voedingsdeskundige kom ik bij u thuis. Ik begeleid & coach  volwassenen en kinderen 1 op 1 d.m.v. een persoonlijk maatwerk plan naar een gezond gewicht en een verbeterde leefstijl. Ik kijk vooral welke hormonen uit balans zijn (geraakt) en voorkom of verhelp typische westerse ziektebeelden, denk aan overgewicht, diabetes, schildklier en de overgang, maar in het totaalbeeld kijk ik naar alle leefstijlpijlers.

De Kadostylist by Dunja

Voor uw gepersonaliseerde(relatie) geschenken en unieke verpakkingen.

Jenny

Ik verkoop brocante, maak van alles met kruiden, dagcrème, scrub, anti muggenspray enz. en ik geef workshops op allerlei vlakken, oa: onkruidwandelingen, parfum maken, dikke dames schilderen, Ibiza woonaccessoires en sieraden  maken, bloemschikken, meditatie met oa klankschalen,  lichaam en geest reiniging met kruiden en meditatie, huis reinigingen enz.

M’z4You

Marjon bekleedt in haar eigen naaiatelier jute shoppers met leuke stoffen, naait schoudertasjes, heuptasjes, mombags. En herinneringskussens, gemaakt van kleding van overledene dierbare

Chaos uit je hoofd

Als psychosociaal therapeut met een out of the box mindset help ik jou als je vastloopt in de chaos in je hoofd. Heb jij een gebrek aan overzicht, structuur of komt er zelfs weerstand op bij het lezen van deze woorden? Dat kan zomaar komen doordat dit precies is waar jij behoefte aan hebt. Overzicht in je gedachten, een structuur die bij jou past, samen een planning maken, het kan allemaal. Samen maken wij jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing die je gaat helpen de touwtjes over jezelf weer in handen te krijgen. Deze dagen bied ik een gratis valkuilentest aan, vind je de tien tips om beter voor jezelf te zorgen en ben ik er om ook naar jou te luisteren. Is het te druk om even te praten? Dan plan ik een gratis gesprek met je in waarin ik alvast wat tips met je zal delen.

ByRose

Zijden bloemen en planten

Annaliese 

Prachtige omslagdoeken

Weven met kleur

Prachtige kleurrijke wollen plaids, babydekentjes en dikke wollen yogamatten.

Mooi van leer 

Leren sieraden en accessoires

Sandra

Tarotkaart lezen

Praktijk Meer

Word de ontspannen moeder die je wilt zijn

Decobag Uitvaarthoes

De Decobag© is een nieuw ontwikkeld product binnen de uitvaartbranche. Een wade van ongebleekt katoen, waarop een zelf gekozen design aangebracht kan worden, handgeschilderd. Op deze manier kan uitdragen als waardig , liefdevol en warm ervaren worden. De Decobag © is geheel biologisch afbreekbaar. Tevens maken wij ook opbaarplanken en schragen.

Jela Handmade

Veel leuks voor moeder en kind. Veel handgemaakte producten, helemaal naar jouw wensen.

Tevens kun je een lootje kopen voor € 5,00. Hiermee steun je de Hospice Schagen en maak je kans om een mooie prijs te winnen!