Een halve bonbon voor meer geluk

Balans in de key

Kan jij ook zo van je wijntje genieten? Dat je er overdag al naar uitkijkt, om ’s avonds een lekker wijntje te nemen, heerlijk! Het zijn jouw geluksmomentjes. Sla je erin door, dus je jaagt er elke dag 2 flessen wijn doorheen dan wordt het een heel ander verhaal. Daar word je niet gelukkiger van.  Hetzelfde geldt voor koek en bonbons.  Je geniet veel meer van om af en toe één koekje of één bonbon op te eten, dan dat je de hele doos in 1x leeg eet. Toch?

Weet je dat dat ook voor jouw  kwaliteiten/talenten geldt?  

Onlangs was er een dame bij ons voor het traject Knallen met jouw Kracht.  Ze heeft een mooi gezin, een goede baan in het vastgoed en een groot sociaal netwerk. Niks te klagen. Toch was ze niet helemaal happy. Ze miste iets, maar wist niet wat en hoopte daar bij ons achter te komen en daar kwamen we achter. Deze dame moet zich staande houden in een mannenwereld en vertrouwt volledig op haar kennis en innerlijke wijsheid. Prachtig natuurlijk, maar ze sloeg er een beetje in door. Door alle kennis en de zakenwereld waarin ze werkt, vergat ze om naar haar gevoel te luisteren. Even wegdromen en spontaan haar gevoel volgen, deed ze eigenlijk niet meer. De balans daarin was weg. 

Tijd inplannen

Een paar weken na deze eyeopener, stuurde ze een berichtje dat ze zich veel beter en relaxter voelde. Ze is bewust tijd gaan reserveren om ‘uit haar hoofd’ te gaan. Naast haar drukke baan mediteert ze nu 1 of 2x per week en zit op yogales. Het was even wennen, maar inmiddels kijkt ze er naar uit naar. Ze noemt het haar geluksmomentjes. Zelfs collega’s viel het op dat ze minder gespannen en prettiger in de omgang was. Er is weer balans tussen hoofd en hart!

Weten wat jouw grootste kracht is, zorgt voor zelfvertrouwen en maakt je krachtig. Het moet alleen geen overkill worden. Balans is de sleutel voor succes en maakt dat je gelukkig(er) in het leven staat.  

Wij helpen je graag aan een geluksmomentje

Door een GRATIS Kom Beter in Beeld Scan te boeken, kun je een geluksmomentje creëren. Tijdens deze scan geven wij je tips hoe  je optimaal gebruik kunt maken van jouw talent(en) en hoe je ervoor zorgt dat je er niet in doorslaat. Als je hier bewust van bent, maak je ruimte vrij voor nog meer geluk(smomentjes)

Meld je hier gratis aan voor de Kom Beter in Beeld Scan

Je bent van harte welkom!