Ze is een spring in het veld van eind 50, moeder van 2 kinderen, zeer actief en komt op een dinsdagochtend letterlijk bij ons binnenwaaien. Want windkracht 8 ofzo.

Voor onze begrippen woont ze in de bush bush, want ze woont toch zeker 10 kilometer van het centrum af. En ondanks dat ze een auto tot haar beschikking heeft, doet ze alles op de fiets.

Als ze gaat sporten (want ook dat doet ze regelmatig!), pakt ze haar fiets. Moet ze een boodschap doen, hoppa op de fiets. Heeft ze een verjaardag, ze neemt de fiets. En geen elektrische hè! Ze doet alles nog met eigen beenkracht. Door weer en wind.

Ze komt bij ons voor een Power en Lef scan.

Ze loopt een beetje vast en via haar vriendin had ze goede berichten over ons gehoord. Ze staat al een tijdje op de automatische piloot en wil meer leven in de brouwerij. Maar hoe, wat en waar te beginnen? Haar vriendin had naar aanleiding van het Knallen met jouw Kracht traject inmiddels een oude hobby  opgepikt, is actief en straalt als vanouds.

Dat wil ze ook!

Maar eerst wil ze via de Power en Lef Scan kennis met ons maken. Wij laten haar 3 kleuren uitzoeken die haar op dat moment aanspreken.

Ze pakt olijfgroen, turkoois en grijs.

Wat vertellen deze kleuren over haar:

Even in het kort; Deze dame is iemand die de dingen niet graag alleen doet. Het liefst werkt ze in teamverband en graag op de achtergrond aanwezig om de boel in goede banen te lijden. Ze houdt niet van ruzie en doet er dan ook alles aan om conflicten te vermijden. Turkoois laat zien dat mensen haar als een creatieve dame zien, iemand die vol ideeën zit, jong van geest is en een persoon die je graag in je omgeving hebt. Een sprankel in een gezelschap.

Bij de kleur grijs pakken wij er zelf de kleur Magenta (knalroze) erbij. Deze 2 samen zijn een thema wat op dit moment speelt bij haar.

We horen haar grinniken.

We vertellen dat magenta de kleur is die haar op dit moment goed kan ondersteunen. Waar grijs de kleur is van alles op doordachte, bescheiden manier aan te pakken, staat Magenta voor opvallend, initiatiefrijk en altijd oog voor de ander hebben.

Wat ze toen vertelde, was heel bijzonder.

Ze was 2 dagen hiervoor bij de fietsenmaker geweest en daar zag ze de allerleukste fietstassen in de kleur Magenta. Ze was op slag verliefd en ondanks dat ze behoorlijk prijzig waren had ze ze meteen aangeschaft. Na het bezoekje aan de fietsenmaker moest ze nog wat boodschappen doen en bij het stallen van haar fiets maakte iemand gekscherend de opmerking; ‘Je wilde eerst geen fietstassen hebben zeker?’  Hier schrok ze van. Waren ze zo opvallend?

Toen ze thuis aankwam liep zoonlief toevallig net buiten, zag de fietstassen en zei; Dit meen je toch niet mam? Ga je daar echt mee rond rijden?

Dat gaf de doorslag

Ze ging meteen terug naar de fietsenwinkel en bracht de fietstassen terug. ‘Maar u was er zo blij mee’ zei de fietsenmaker nog. Dat kon wel wezen, ze hoefde ze niet meer.

Onbewust voelde ze zich dus aangetrokken tot de kleur Magenta en alleen door een paar opmerkingen van anderen wist ze het niet meer zo zeker. Naar aanleiding van ons gesprek begreep ze waarom ze voor die fietstassen viel. Dit is juist de kleur die voor haar dat ‘uit-je-comfort zone’ stukje is. Dit is de kleur die op dit moment voor verschil kan zorgen.

Later kregen we een appje

Ze was diezelfde dag nog terug gegaan naar de fietsenmaker en op dit moment rijdt ze rond met de Magenta fietstassen. Ze is er heel blij mee en heeft tot nut toe alleen nog maar positieve reacties gekregen. Ze is klaar voor de stap verder; Knallen met jouw Kracht!

Wil jij ook weten hoe jij er op dit moment voor staat en wat voor kleur jou kan helpen om wat meer leven in de brouwerij te krijgen?
Maak hieronder een afspraak voor een Gratis Power en Lef Scan.

Ik wil een afspraak maken voor een Lef en Power Scan